• Lorem ipsum

Complete moderne vape sets met bovengemiddelde damp productie

Limbo's All In One e-sigaret systemen en toebehoren. A.I.O. systemen hebben een reservoir dat niet inwisselbaar is met andere modellen en gebruiken coils die vervangbaar zijn zonder dat het reservoir vervangen hoeft te worden zoals bij pod systemen.

Toon:
€29,95
De Argus Air starterset van VOOPOO. Lees meer
Voopoo
Argus Air Set
De Argus Air starterset van VOOPOO.
€29,95
€39,95
De Voopoo Argus Pro-startset bevat een box mod met een output van 5 tot 80W op basis van een ingebouwde batterij van 3.000 mAh. Lees meer
Voopoo
Argus Pro Startset
De Voopoo Argus Pro-startset bevat een box mod met een output van 5 tot 80W op basis van een ingebouwde batterij van 3.000 mAh.
€39,95
€29,95
De VOOPOO Vinci kit met ingebouwde 1500mAh batterij en een 2ML hervulbare POD heeft een instelbaar vermogen van tot 40watt maximaal! Lees meer
Voopoo
Vinci Mod Pod
De VOOPOO Vinci kit met ingebouwde 1500mAh batterij en een 2ML hervulbare POD heeft een instelbaar vermogen van tot 40watt maximaal!
€29,95
Toon:
Complete moderne vape sets met bovengemiddelde damp productie

Wat door vele makers pod systemen wordt genoemd zijn in werkelijkheid A.I.O. systemen.

Wanneer de coil vervangen kan worden zonder het reservoir weg te gooien is het principe van een pod vervangen met het principe van een traditionele tank. All mag je de tank/het reservoir natuurlijk noemen zoals je wilt. De reservoirs in A.I.O. e-sigaret systemen zijn niet verwisselbaar met andere modellen tanks, zoals bij de meeste mods het geval is. Sommige A.I.O. systemen hebben adapters voor 510 schroefdraad aansluitingen, waarmee de set weer veranderd in een mod... :-)

Kortom, we zijn beland in een periode van hybride vape systemen, aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker.