• Lorem ipsum

Zowel in onze toegewijde e-sigaret speciaalzaak in Groningen als in onze vape webshop kunt u terecht voor starter kits, geavanceerde vape systemen en een uitgebreid assortiment aan vloeistoffen en onderdelen. Rokers die overwegen om te stoppen met behulp van vapetechnologie kunnen bij ons terecht om geïnformeerd te worden over de apparatuur, verschillende smaken, ingrediënten, soorten nicotine en de dosering daarvan.

De variatie in ons aanbod maakt het mogelijk om heel gericht aan de behoefte van onze klanten te voldoen. Dit, gepaard met expertise en geduld van onze medewerkers, onderscheidt ons van de vele ondernemingen die via internet of fysieke tabak- / gemaks- / grow- en avondwinkels vape producten aanbieden.

Een negatieve eerste ervaring of indruk is voor velen de voornaamste reden om de e-sigaret niet als verstandig alternatief te zien. Misinformatie (via populaire media, maar veelal ook door de verkopers zelf), lage kwaliteit e-liquids, gebrek aan kennis over de variabelen van de apparaten en het belang van bijpassende vloeistoffen zijn hier meestal de oorzaak van. 

Limbo Liquids is in het leven geroepen omdat we vinden dat elke nieuwe disruptieve technologie met dergelijke potentie voor de volksgezondheid de best mogelijke kans moet krijgen om zichzelf te bewijzen. Daarvoor is kennis, aandacht en kwaliteit nodig.

In Limbo benaderen we de technologie op basis van wetenschap, echte ervaringen en echte resultaten.  In een markt waar veel verwarring wordt gezaaid is het van belang dat er een professionele omgeving is voor transparante informatie. Bij Limbo gaan we er vanuit dat volwassenen, ondanks alle ruis van sensatiemedia en politiek, in staat zijn om zelf verantwoorde weloverwogen beslissingen te nemen.

In ons overzicht van media en wetenschap kunt u meer lezen over de feiten achter het sensatienieuws en de ontwikkelingen in de wetenschap en de politiek. Ook vind u hier algemene hulp bij het doorprikken van misleidende informatie.

Bedankt voor het lezen.

Welkom in Limbo.