• Lorem ipsum

De Aisu liquids van Zap

De Aisu lijn van Zap bestaat uit mint gecombineerd met natuurgetrouwe hartige of fruitige smaken voorzien van 0 tot 20mg nicotine zout. Scroll naar beneden voor belangrijke info over de Aisu lijn, nicotine zout en geschikte apparaten.

Toon:
Geen producten gevonden...
De Aisu liquids van Zap

Aisu is een nic. salt e-liquid lijn van de vape vloeistofmakers bij het Engelse merk 'Zap!'.

De Aisu lijn is een van de weinige e-liquid lijnen waarvan ook de hoge VG varianten van nicotine zout zijn voorzien in plaats van de veel voorkomende gepurificeerde (freebase) nicotine. 

De hoge VG variant van de Aisu lijn is daardoor met name geschikt voor vapers die krachtige apparaten met lage weerstand coils wensen te gebruiken (coils met een weerstand onder de +/- 0.6 ohm), maar gevoelig zijn voor de scherpe eigenschappen van freebase nicotine.

Een hogere dosis van deze zachtere nicotine variant kan sneller in de nicotine behoefte voorzien waardoor het gebruik van e-liquid kan worden verminderd. Maar de zachtere vorm kan evengoed het gebruik laten toenemen omdat de lichamelijke weerstand tegen nic. salt lager is. Wees alert op overmatig gebruik van nic. salts. Hoofdpijn, misselijkheid of (ongewenste) duizeligheid zijn de signalen die aangeven dat er teveel nicotine in het bloed zit.  

De hogere nicotine gehaltes van de Aisu lijn hebben een PG/VG mengverhouding die geschikter is voor zwakkere apparaten met relatief hoge weerstand coils (coil weerstand van +/- 0.7 ohm of hoger).

Lees hier meer over de algemene eigenschappen van de verschillende PG/VG verhoudingen, nicotine vormen en bijpassende vape apparaten.

Zie onderstaand overzicht als richtlijn.

Nicotine dosis in mg per ml

Type nicotine

PG / VG in %

Advies coil weerstand in OhmsBijpassende apparaten in ons assortiment
0n.v.t.30 / 700.6 of lager-volgt binnenkort-
3Nic. salt30 / 700.6 of lagerbel
6Nic. salt30 / 700.6 of lagerons
10Nic. salt50 / 500.7 of hogervoor
20Nic. salt50 / 500.7 of hogeradvies