• Lorem ipsum

E-liquids die nicotine zouten bevatten in plaats van standaard gepurificeerde nicotine

Op zoek naar e-liquids die qua effect het meest op het roken van tabak lijkt? In dit overzicht vind u onze e-vloeistof selectie die nic salts bevat. Scroll naar beneden voor uitleg over de selectie en compatibiliteit met verschillende vape systemen.

Toon:
Geen producten gevonden...
E-liquids die nicotine zouten bevatten in plaats van standaard gepurificeerde nicotine

Onze nic. salt. (nicotine zout) selectie bestaat uit hoge kwaliteit EU gekeurde e-vloeistoffen met uiteenlopende smaken. Van pure tot ge-aromatiseerde tabak en van natuurgetrouwe fruitsmaken tot zoete fruit en banket combinaties. 

Deze selectie is met name geschikt voor rokers die moeite hebben met overstappen of ex-rokers die sterke neiging voelen om weer te gaan roken. Door de instant werking van deze vorm van nicotine is de vergelijking met het effect van roken beter te maken dan bij de trager werkende gepurificeerde nicotine (de standaard nicotine in e-vloeistof).

Op onze vraag en antwoord pagina gaan we dieper in op de details van e-liquids met nic salts en de eigenschappen van PG/VG en het belang van de juiste mengverhouding voor het type e-sigaret dat u gebruikt.  

Zie onderstaand overzicht als algemene richtlijn voor het gebruik van nic salts.

(op de individuele product pagina's wordt specifieker aangegeven welk type apparaat geschikt is voor de desbetreffende vloeistof)

Nicotine dosis in mg per ml

PG / VG in %

Advies coil weerstand in OhmsBijpassende apparaten in ons assortiment
0 t/m 6 35/65 t/m 0/1000.6 of lagerSub-ohm pod, AIO of Tank systeem.
10 t/m 20 50/50 tm 80/200.7 of hogerPen style, pod of AIO systeem (coils >1 Ohm)